artBazaar se vraća, tako neodoljivo kreativan, razigran i rukotvoran. Prođite po omiljene poklone ili samo pronađite inspiraciju za vlastite kreativne izlete ove zime.

Božićni artBazaar 2018 održat će se 22. i 23. prosinca (subota i nedjelja) od 11 do 20 sati u obnovljenom prostoru RiHub (bivši Bernardi), Ivana Grohovca 1/a, Rijeka !

Izlagači na božićnom izdanju artBazaar-a su:

* Angel’s Eye
* Antiroba
* Baby LeKa, Lady LeKa
* Čabeceda
* CAKE OR DIE!
* Crocodile prints
* Čudovišna keramika
* Doda keramika
* Dor Jan Felt
* Freya Soap
* Glass Land
* GREI
* HEARTWOOD i pekmezmed’s mossariums
* ifka.pifka
* Illegal lotus
* Im unikatni nakit
* Imagine plastic
* Krampus Lab
* LEVIN COCO
* Lilie Designs
* Madfly Design
* Marinski Heartmades
* NATURE INSPIRED
* ojoMAGico
* pepo.stuff
* pero
* Plastic Moon
* Prišila Presley
* RENČINA ŠPAJZICA
* ShivShav
* Superkul
* Tamara Travaš illustration
* T-bags
* Tiamat domaći sapuni
* wo&wi

Uz raznoliku ponudu ručno izrađenih proizvoda  izlagača na sajmu rukotvorina, pripremljen je i tradicionalno bogat program.

Dva dana zabavljat će DJ SMEĐI ŠEĆER u svom prepoznatljivom stilu!

Tradicionalni HUMANITARNI FOTOKUTAK održat će se 22. i 23. prosinca, od 16 – 20 h. Fotograf Danijel fotografirat će Instax fotoaparatom pa ćete svi zainteresirani moći gledati kako vesela fotka nastaje pred očima! Skupljat će se donacije za hranu za napuštene životinje, a sav prihod od donacija dijeli se na dva jednaka dijela za – Azil Viškovo & Kitten Safe House.

U nedjelju 23. prosinca, od 11 – 14 sati, slijedi MALI BUVLJAK (sjeti se da je uz njega prošle godine predstavljen protoonline Brickzine!). Mali buvljak (by Urbani separe) je dječji buvljak na kojem djeca razmjenjuju ili prodaju svoje igračke, stripove i slikovnice drugoj djeci. Pritom ih ekipa iz Urbanog separea podučava osnovnim prodajnim, pregovaračkim i prezentacijskim vještinama.
Djecu se potiče da budu kreativna, da razmišljaju o održivosti i skreće se pozornost da “novo” nije samo nešto zamotano u ambalažu i kupljeno, nego “novo” može biti i nečije staro, rabljeno i razmijenjeno.

Kako bi sudjelovali na Malom buvljaku potrebno je ispuniti prijavnicu, svi detalji i pravila pišu u prijavnici: https://goo.gl/gyCwfj
Sretno!

Bit će tu i raznih radionica prikladnih za djecu, a ona koju u trenu pisanja teksta ističemo jer na njoj ima mjesta je radionica izrade kokedama by Vijeće mladih Benčić:

Vrijeme održavanja: 23. prosinca (nedjelja), 15-17h
Uzrast polaznika: 2.-8. razred
Broj polaznika: 12
Cijena radionice: besplatna
Prijave na: vm.bencic@gmail.com

Na radionici izrade kokedama dobro ćemo zaprljati ruke i vježbati svoj zeleni prst!
Naučit ćemo više o kokedami – zanimljivoj tehnici uzgoja biljaka u zemljanim kuglama obloženim mahovinom. Kroz ovu aktivnost, djeca će naučiti više o ovom neobičnom stilu uzgoja biljaka te napraviti vlastitu kokedamu koju će moći ponijeti doma te nastaviti brinuti o njoj. Zato ćemo na radionici osim izrade kokedame, naučiti više i o brizi i održavanju naših zelenih prijatelja!
Radionica ima ograničen broj polaznika, stoga požurite i prijavite svoje dijete na mail vm.bencic@gmail.com!