Čistimo aerodrome u slobodno vrijeme: Airport Renovator obećava dobru zabavu

Vijesti

Nismo najsigurniji ako je itko napisao da mu je potrebna igra vezana za renovaciju aerodroma, ali nećemo slati žalbe developerima iz Two Horizons S.A.

Poljska ekipa je u zadnjih nekoliko mjeseci najavila više naslova (npr. Together, Hotel Renovator), ali je od svih njih nama za oko zapeo Airport Renovator. Zašto? Uvijek kada pričamo o igrama i avionima, uvijek se fokusiramo na let aviona ili organizacijski aspekt aerodroma. Kao što naslućujete prema samom nazivu, Airport Renovator od igrača traži da rekonstruira letište. Ovdje u igru ulaze i kvazi-survival elementi (traženje materijala), ali prema viđenom je riječ o opuštajućem i humorističnom pristupu dizanja malenog aerodroma do – znate kako to ide – neslućenih visina.

Unatoč tome što trenutno ne znamo previše, demo nam se čini obećavajućim. Ne očekujemo čuda; očekujemo igru nalik trenutnom (treš?) hitu Gas Station Simulatoru. Hoće li se naša očekivanja ispuniti, ne znamo, a nećemo znati još dugo vremena s obzirom na to kako ekipa nije objavila službeni datum izlaska.