Pa možda ova godina i nije tako loša.

Samo 22 godina smo čekali pravi nastavak Crash Bandicoota. Danas je to dugo, dugo čekanje završilo prvim trailerom za četvrti nastavak originalne priče – Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Sada kreće ono mnogo uzbudljivije kratko čekanje.

Što smo saznali? Sve se promijenilo osim teksta jer Crash Bandicoot 4: It’s About Time narativno se nastavlja na događaje trećeg dijela u kojem je Crash poslao Neo Cortexa, Dr. N. Tropya te Uka Uku na daleki planet. I sada je vrijeme za njihovu osvetu.

I dok nas priča nije pretjerano uzbudila (kvragu, što smo drugo očekivali?), izuzetno nas je zaintrigirao ironijski pristup novome nastavku koji počinje od samog naslova – It’s About Time. Nadalje, Toys For Bob (koji je režirao Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Nintendo Switch port) i Spyro Reignited Trilogy) odlučio je uvelike se oslanjati na platformsku baštinu iz prošloga stoljeća kojoj iz priloženoga planirati nadodati niz dodataka.

Za sada je novi Crash najavljen za PS4 te Xbox konzole na koje bi trebao doći 2. listopada. Do tada vrijedi gledati reakcije na dio dizajnerskih odluka.

Neka odbrojavanje započne.