Pa kažu, kada se zatvore vrata, otvore se prozori!

Glazbena škola Ivan Matetić Ronjgov nije dopustila da mala napast zvana koronavirus zaustavi koncerte koji su ne samo dio nastave, već i duga tradicija!

Budući da su kao i mnoge škole bili primorani zatvoriti svoja vrata i odrađivati nastavu online, pronašli su rupu u zakonu i rekli “Hej, nitko nije spominjao prozore!”. Šala mala 🙂

“Dan otvorenih vrata” kretivno su pretvorili u Mjesec otvorenih prozora, te su koncerte odlučili premjestiti u Glazbene sličice koje objavljuju na Facebooku i Instagramu tako da svi možemo u njima uživati!

Pogledajte kako su to objavili…

MOP Matetić Mjesec otvorenih prozora 2020

Kada se zatvore vrata, otvore se prozori!Ove smo godine bili prisiljeni zatvoriti svoja vrata i preseliti se na online nastavu, tako su se naši koncerti preselili u "Glazbene sličice" na Facebooku i Instagramu, a naš "Dan otvorenih vrata" postaje "Mjesec otvorenih prozora" na društvenim mrežama!Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka predstavit će se online u sasvim novom svjetlu!

Gepostet von Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka am Montag, 4. Mai 2020

…a evo i još jedne glazbene sličice, učenice Isabelle:

(GLAZBENE SLIČICE)

R. Calace: BoleroIsabella Dumić, učenica 5.r. OGŠ, PO RabKlavirska pratnja: Julia Dumić, prof.Mentorica: Nataša Balyk, prof.

Gepostet von Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka am Donnerstag, 7. Mai 2020