Nedjelja

8. 12. 2019

18 – 20 H
Filodrammatica
Rezervacije na plesnizbirkus@gmail.com

WAKE THE HELL UP! Marko Kalc, 6 min

Wake the hell up! je komična plesna Hula Hoop točka koju je koreografirao i izvodi Marko Kalc. Točka je nastala 2017. godine i bila je dio projekta i turneje “Instant Acts Against Violence & Racism 2017.” u sklopu koje je izvedena više od trideset puta.

DREAMCATCHER / HVATAČ SNOVA Nives Soldičić, 5 min

Bez obzira na loše snove ne treba prestati sanjati! Ova izvedba na zračnom obruču, poput hvatača snova, pokazat će kako otpuštati loša iskustva, raspoloženja i događaje, a pažljivo njegovati dragocjene ideje, snove i vizije koje nas vode u pravom smjeru.

AGUA Emilio J. Alcantara, 6 min

Agua (voda). Tok pokreta, bistrina i očito rješenje. Fleksibilnost i bunt estetike. Prilagodba ili invazija u prostor, mir i oluja. Kozmička elementarna univerzalna suština, potpuno nepoznata.

THE FLACOS CIRCUS SHOW Nives Soldičić & Emilio J. Alcantara, 13 min

Flaco i Flaca, klaun i klaunesa, zabavljaju se i sami dok zabavljaju publiku uz iznenađujuća žongliranja, poetičnu ljepotu plesa na svili i zadivljujuće umijeće riskantnog balansiranja, a sve to izrečeno jezikom komedije koji komunicira s publikom svih uzrasta. Ovaj klaunski duo neće vas ostaviti ravnodušnima!

& zabavne međutočke s Marijom Maksimović!