Petak

17. 7. 2020

20 H
Trg Matije Vlačića Flaciusa (Čajni trg)
Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@art-kino.hr s naznakom naziva programa i uzrastom djeteta. Sudionici će biti raspoređeni u ekipe po 2-4 natjecatelja.

Kvizovi su u zadnjih nekoliko godina doživjeli ponovni procvat i popularnost. Od pub kvizova do online kvizova, ova zabavna aktivnost okuplja i razonodi znalce iz raznih područja. Ovaj put je došao red i na nešto mlađe kvizaše koji će imati prilike odmjeriti snage u samom centru Rijeke, na jednom od najdražesnijih gradskih trgova. Zato pozivamo sve one koji vole i poznaju film da se prijave na prvi  filmski kviz za nove generacije i iskušaju se, u društvu svojih vršnjaka, u poznavanju sedme umjetnosti! Prvi od dva kviza posvećen je onim nešto mlađim filmofilima pa ako imate deset i manje godina dobrodošli ste! Nakon kviza slijedi filmska poslastica s potpisom Animafesta Zagreb.

Dob: do 10 godina

Broj: do 20 sudionika

Organizator: Art-kino, Rijeka

Mjesto održavanja: Trg Matije Vlačića Flaciusa (Čajni trg)

Vrijeme: od 20:00 do 21:00 h

Vrsta programa: kviz

Voditelj/voditeljica: Domagoj Starčević

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@art-kino.hr s naznakom naziva programa i uzrastom djeteta. Sudionici će biti raspoređeni u ekipe po 2-4  natjecatelja.