GKL Rijeka Avanture maloga Juju

3. 7. / 4. 7. 2019

19 H
Gradsko kazalište lutaka Rijeka
Rezervacije ulaznica za predstave na mail blagajna2@gkl-rijeka.hr, a podižu se sat vremena prije početka predstave na blagajni GKL Rijeka (Blaža Polića 3), najkasnije 15 minuta prije početka izvedbe.

(prema stihovima i skladbi istoimene pjesme autora Žarka Roje i Petra Bergama)

Veliki uspjeh na 12. Malom Maruliću održanom u travnju u Splitu i veliki interes publike potakli su ekipu GKL Rijeka da ovu ritmičnu predstavu još jednom izvedu na svojoj najdražoj pozornici za riječku i svu zainteresiranu publiku, što će ujedno biti i zatvaranje kazališne sezone 2018./2019. u kojoj smo odrastali hrabro!

Zajedno s našim glumcima, publika će ući u svijet mame Kukunke i tate Tarante te maloga Jujua koji je velik kao palac, poznaje sve životinje i govori njihove jezike. Svaki dan provodi u zoološkom vrtu i radosno razgovara sa svim stanovnicima vrta. No, jedne se životinje boji – krokodila. Mali Juju, kao i svako dijete pa i svatko od nas koji formalno nismo više djeca, gaji neke svoje strahove koji su često i nerealni. Kako ih konfrontirati, suočiti se s njima i pokušati prevladati ih, pitanja su koja će ova vesela i ritmična predstava postaviti i pomoći da odgovor nađe svatko za sebe.

Redateljica: Renata Carola Gatica

Skladateljica: Ivana Đula

Kreatorica scenografije, objekata i kostima: Alena Pavlović

Suradnik za scenski pokret: Damian Cortes Alberti

Oblikovatelj svjetla: Sanjin Seršić

Izvode: Andrea Špindel, Tilen Kožamelj, Damir Orlić, David Petrović i Zlatko Vicić 

Uzrast: 3+  

Trajanje: 35 min.