Čekali smo početak zimskih ferija kako bismo vas upoznali s vašom najdražom stranicom do kraja godine.

Epic Games Store odlučio je u sljedećih 12 dana podijeliti sa svojom publikom čak 12 besplatnih naslova. Time nastavljaju svoju politiku dijeljenja igara sa svojih polica, ali ovoga puta u ubrzanom božićnom ritmu.

Akcija je započela već jučer kada je u ponudi bio indie hit iz 2018. godine, Into the Breach koji je danas zamijenila igra iz 2014. godine pod nazivom TowerFall Ascensions koju bez veće zadrške možemo prozvati jednim od boljih izbora tijekom zimskih praznika kada možete biti za računalom i do 12 sati naspram onih maksimalnih šest (jadni mi) tijekom školskih dana. Ne pitajte me otkud mi statistika.

Riječ je o platformeru koji se temelji na danima slave kada smo morali zvati prijatelje doma ako smo htjeli igrati nešto zajedno na računalu. S više od 120 arena u ponudi te zaraznim mehanikama o kojima će riječi biti više na vikend (nije me bilo teško nagovoriti), TowerFall je stvoren za nekoliko večeri frantičnog lova na vaše prijatelje po arenama koje žive prema vašim pravilima. Imate vremena do sutra u 17:00 skinuti igru do koje možete doći ovdje.

Ako niste indie fan te vas ne zanimaju previše naslovi koje će Epic Games učiniti besplatnima u narednim danima, uvijek vam preostaje opcija švrljanja po njihovom božićnom katalogu. Tamo po sniženim cijenama možete naći od najnovijih naslova (Outer Worlds) do onih “zastarijelih” poput Divisiona na sniženjima koja prepuštamo vama da pogledate.

Tko još ima vremena i strpljenja čekati Božić?