Eto nam jedne predobre igre s logićima NBA ekipa.

Velikoj većini košarkaških fanova poznata je činjenica kako se NBA vraća 30. srpnja. Mjesto velikog povratka? Orlando, Florida. Točnije, Walt Disney World Resort. Razlozi su tehničke prirode s obzirom na to kako je jedan od rijetkih kompleksa koji mogu primiti 22 momčadi te garnizon ljudi koji će brinuti o njima. Međutim, to i dalje ne znači da nam činjenica da će se NBA igrati u Disney parku nije presmiješna.

Australska dizajnerica koja se na društvenim mrežama vodi imenom PK Air Designs (i phoebeskicks) odlučila je iskoristiti komičnu crtu koja prožima povratak NBA te je jedan dio službenih logoa odlučila, recimo tako, preoblikovati prema Disney uzusima.

Primjerice, Boston Celticsi, Washington Wizardsi, Orlando Magic te LA Lakersi su dobili Mickey Mouse preobrazbu. Ako pogledate drugu sliku, stat ćete oči u oči s Winnie the Poohom koji je zamijenio grizlija kao logo Memphis Grizzliesa.

S druge strane, Utah Jazz je odlučio reći DA Plutonu, a Houston Rockets raketi.

Ipak, meni najdraži je onaj Toronto Raptorsa. Jednostavno genijalno.

Trenutno je vani 20 dizajna koje možete pogledati ovdje, ali u najavi je i preostalih deset. U svakome slučaju zapratite autoricu koja je na društvene mreže došla prvenstveno radi dizajna tenisica koje isto izgleda predobro.