Čini se kako još nije došao dan bez da izađe Pac-Man naslov.

Bandai Namco odlučio je u javnost izaći s novim Pac-Man naslovom koji bi žutu kuglicu punu duhova trebao dovesti na ulice vašeg grada.

Molim?

Vjerujte nam na riječ. Novi franšizni naslov pod imenom Pac-Man Geo trebao bi pomoću Google Mapsa generirati nivoe. Sada već zvuči bolje. Riječ je mobilnoj igri za iOS i Android uređaje te ne bi trebao ovisiti o vašoj lokaciji što znači kako će igrači imati mogućnost odabira karte.

Međutim, Bandai Namco nije dao previše informacija te ostaje upitnim kako će biti moguće spojiti karte i mehanizme Pac-Mana, ali to prepuštamo developerima da riješe. Trenutno se jedino zna kako će igrači imati slobodu u dizajnu nivoa zahvaljujući odabir pojedinog dijela karte. Trenutno je maleni broj slika u opticaju tako da je teško izvlačiti određene zaključke.

Firma čak nije objavila ni datum izlaska igre. Jedino što se zna je kako bi igra trebala izaći negdje u rujnu. U svakome slučaju možete napraviti prednarudžbu na Google Playu da vas obavijesti kada igra bude izašla s obzirom na to kako je riječ o besplatnom naslovu!

Uz neizbježne mikrotransakcije, ali shhhh…