Koliko se svijet zabave i susreta mijenja svjedoči susret velikana svjetske industrije zabave koje će u noći sa subote na nedjelju (18.4/19.4.) prenositi YouTube, Twitch, a udomaćiti i posebna virtualna koncertna sala u Robloxu.

Nakon što smo prošli vikend proveli na koncertu u Minecraftu ovaj tjedan idemo u Roblox svijet.

Roblox, globalno popularna platforma za online videoigre i za samostalno dizajniranje jednostavnih igara pridružila se velikom događanju “One World: Together At Home. Svemu se možete pridružiti u virtualnoj koncertnoj dvorani dostupnoj ovdje.

Cijelo događanja je svojevrsna reinterpretacija bend aid aktivnosti 1985. godine, a ovaj put posvećeno je borbi protiv koronavirusa. U organizaciji sudjeluje A liga svjetske industrije zabave: Lady Gaga je jedna od kuratorica programa, vode Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert.  Provjerite impresivnu listu zabavljača na službenoj stranici kao i mogućnosti praćenja programa uz Twitch, YouTube ili neke druge servise koji su vam dostupni. Ili pak uz Roblox.

Zamislite kakav osjećaj mora imati Paul McCartney koji je karijeru počeo s Beatlesima u lučko-industrijskom Liverpoolu šezdesetih godina u svijetu bez televizije u boji, a danas nastupa i na “gaming” platformi Roblox sa streamom cijelom svijetu! 🙂

Istražite:

Službena stranica događanja.

Roblox link događanja.

Službena stranica Roblox događanja.