Čini se kako nam se sprema povratak klasika na velika vrata

Need for Speed: Hot Pursuit kultni je naslov iz 2010. godine koji je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih arkadnih trkaćih naslova. Prije deset godina imali prilike svjedočiti jednoj od najstrukturiranijih kampanji, kao i multiplayer revoluciji u obliku vlastite mreže pod nazivom Autolog koji je iz dana u dan uspješno unosio nove izazove za igrača. Međutim, zašto o tome pričamo?

Naime, prije dva mjeseca pojavila se informacija kako EA radi na remasteru Hot Pursuita za PC te druge konzole. Iscurio je tada i okviran datum izlaska – studeni 2020. godine. Međutim, poslije prvog curenja informacija uslijedila su dva mjeseca tišine koje je danas slučajno razbio Amazon.

Što se dogodilo? Tijekom dana na Amazon UK se pojavila mogućnost kupnje remastera Hot Pursuita za Xbox One za 35 funti. Važnije od toga, pojavio se i točan datum – 13. studeni ove godine. Oglasa trenutno nema, ali nije ni važno. Sada već drugo curenje pokazuje kako EA ozbiljno radi na obradi kultnog naslova koji bi se trebao vratiti na male ekrane te, nadamo se, podsjetiti nas na franšizne dane slave.