Unatoč tome što nas je remake naslova SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated dobrano razočarao, nismo prestali pratiti što se zbiva s našom spužvom na igraćoj sceni.

A čini se kako je THQ odlučio učiti na svojim greškama. Prije nekoliko dana je službeno najavljen novi 3D platformer – SpongeBob Square Pants: The Cosmic Shake. Zašto kažemo da se čini kako uče na svojim greškama? Ako izuzmemo priču o paralelnim svjetovima i svemirima koje će pohoditi protagonisti, važnijim se čine manje preinake u vidu toga da će im glasove dati sami glumci iz serije, kao i da će soundtrack isto biti posuđen iz serije.

O samom gameplayu ne znamo previše, ali se možemo nadati kako su imali dovoljno volje uložiti malo truda u usložnjavanje cijelog sustava. Ne tražimo previše; samo da moramo znati sve mogućnosti nakon nekoliko nivoa. Znate, samo neka je igra na razini trailera i na miru smo vi.

Naslov je najavljen redom za PC, PlayStation 4 te Xbox One. Jedini problem? Ne znamo kada bi trebala izaći; čini se kako je 2022. ponovo godina Spužvaboba.