Ode vikend

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition besplatan sljedećih sedam dana

Vijesti

Epic Games je već prošli tjedan najavio kako će na njihovim stranicama danas biti besplatan naslov Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition. Znali smo, ali opet; trebalo se uvjeriti. Ipak, Epic Games je održao obećanje te je naslov iza kojeg stoji EA od danas (do 21. siječnja) dostupan na platformi Epic Gamesa.

Ako slučajno niste upoznati s naslovom, riječ je o igri staroj tri godine koju su po izlasku obilježile transakcijske kontroverze zbog kojih je sama igra pala u zaborav jer problemi su uvijek zabavniji. Ipak, riječ je jednoj od kvalitetnijih igara unutar Star Wars svemira koja nudi kvalitetnu single-player kampanje te — naravno — uzbudljivu multiplayer komponentu koja je nakon izbacivanja mikrotransakcija bila ocijenjena vrlo dobrim ocjenama.

Podnaslov Celebration Edition samo znači kako je većina dodataka koja je izašla kroz zadnje tri godine dostupna u ponuđenoj verziji.

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition možete skinuti ovdje, a vremena imate do sljedećeg četvrtka kada će njegovo mjesto zauzeti naslov Galactic Civilizations 3. O njemu sad i nemamo baš vremena za razmišljati.