Otkud sad Steam u priči oko besplatnih igara?

Znam, navikli smo ispisivati stranice i stranice o besplatnim igrama koje je na tjednoj bazi nudio Epic Games. Međutim, Steam je odlučio kontrirati ovoga tjedna te igračkoj zajednici ponuditi jedan kultni, a treš naslov — Ultimate Epic Battle Simulator.

Riječ je o apsolutno beskorisnom naslovu, ali upravo zato i apsolutno urnebesnom naslovu. Četiri godine stara strategija igraču omogućava ostvarivanje suludih bitki kojih je YouTube prepun; dinosauri, kokoši, Rimljani, Spartanci, marinci i tako dalje i dalje zahvaljujući zajednici koja je kroz godine pridodala nesaglediv broj jedinica. Teško je kazati nešto više o naslovu koji isključivo ovisi o vašoj mašti. Igru možete preuzeti do prvog veljače što vam daje još tri dana.

S druge strane, Epic Games odlučio je zajednici ponuditi intrigantni metroidvania naslov Dandara: Trials of Fear koji prema odgledanome posjeduje izuzetan potencijal. Bacite oko, ne vjerujemo da možete pogriješiti. Naslov možete preuzeti do idućeg četvrtka kada će ga zamijeniti strategija kojoj se veselimo — For The King!