Želite sudjelovati u izgradnji jedinstvenog šarenog, razigranog, pametnog i kreativnog portala? Otvaramo vrata. 🙂

Nakon sreće i veselja s tiskanim Brickzineom vrijeme je da mu zajednički stvorimo novi digitalni dom (kada ga već 2020. čeka i fizički dom zvan Dječja kuća u Benčiću). Sada Brickzine živi na adresi https://rijeka2020.eu/projekti/brickzine/ (ni adresa nije super, zar ne?) u obliku koji volimo zvati “proto”. To znači da je riječ o jednom početku, zametku, startu… Proto odlazi na zasluženi odmor, ali novi, bolji i ljepši online Brickzine treba nove junake. To ste vi.

U subotu 2. veljače u 10 sati u RiHubu čeka vas zato prva radionica posvećena dizajniranju novog online Brickzinea. U suradnji s profesionalnom web dizajnericom analizirat ćete sadašnje stanje, izgled i sadržaje, te osmišljavati buduće.

Ovo je jedinstvena prilika sudjelovanja u procesu izrade jednog novog medija, a ujedno za učenjem o procesu web dizajniranja i načinu razvoja jedne takve priče. 

Saznat ćete kako:

  • kreće planiranje izgleda i sadržaja medijske web stranice
  • o čemu je važno razmišljati kada radite ovakvu stranicu
  • što nas zapravo zanima kada plivamo internetom

…i još puno tajni, ali najvažnije je da ćete ugraditi sebe u jedinstvenu priču na hrvatskom kreativnom nebu.

Na radionici su dobrodošla i djeca i roditelji, a sve vodi naša glava dizajnerica. Prijave su obvezne, a vrše se slanjem vašeg imena i prezimena, imena djeteta/djece, godišta na mail brickzine@rijeka2020.eu ili za pultom u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka.