Crash Bandicoot odlučio preuzeti 2020. godinu.

Nakon što smo dobili trailer za dugoiščekivani nastavak Crash Bandicoot franšize (samo 22 godine), danas je u javnost izašla vijest kako se sprema besplatna franšizna mobilna igra pod nazivom Crash Bandicoot: On the Run.

Vijest je objavio studio King koji stoji iza svima poznatog naslova Candy Crush Saga. Igra će se ponajviše temeljiti na arkadnim mehanikama koje su mnogi imali prilike upoznati u odavno zaboravljenom naslovu Temple Run. Na pitanje kako planiraju izgubljene trendove progurati u 2020. godini studio odgovara dodavanjem vertikalne dimenzije (malo gore, malo dolje, malo dinamike!), kao i razvojnom linijom zahvaljujući kojom ćemo napredovati iz nivoa u nivo.

Ujedno, u igri nećete morati igrati kao Crash već ćete imati priliku napraviti svojeg lika. Spominje se i mogućnost igranja s prijateljima, ali to je nešto o čemu ćemo pričati kada igra izađe.

Ono što se ne zna je kada bi igra trebala izaći na Android i iOS sustavima. Trenutno je moguće staviti se na listu čekanja na Google Playu te na službenim stranicama Kinga, ali to je mogućnost koju jedino imaju Android korisnici.

Moramo priznati kako smo dosta skeptični.