Dječja kuća slavi drugi rođendan!: povoljniji upis u knjižnicu za bebe, Paulina P., zajedničko bojanje klupica…

Dječja kuća

Sretan nam rođendan! Ok, ok, malo je čudno, a ponekad i tužno samima sebi pjevati rođendansku pjesmu.

Zato da ne budemo sami zovemo vas na našu 2. rođendansku proslavu!

Zabavicu u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka, Art-kina, Gradskog kazališta lutaka Rijeka i Muzeja moderne i suvremene umjetnosti počinjemo u petak 24. 3. u 18 sati u snack&caffe baru Baltazar u dnevnom boravku Dječje kuće gdje će vas čekati DJ set mladih polaznika radionice DJ-inga pod palicom Mirilo.

Špica je naravno u subotu.

Dječji odjel Stribor Gradske knjižnice Rijeka radit će cijeli dan, od 8 do 19 i 30 sati i to s jednom posebnom akcijom. Svu djecu rođenu nakon 1.1.2020. može se upisati za samo 3,5 eura, što je 50% redovne članarine. Sve detalje pogledajte ovdje.

Ujutro pak zajedno radimo dječji buvljak. To su već hit izdanja, rutinska, vesela, zato uskočite sa svojim igračkama, slikovnicama, ostalim dječjim veseljima. Detalje prijave provjerite ovdje.

Jako smo sretni što nam baš rođendanskog vikenda u pogon u kinu kreće Dnevnik Pauline P., knjiškog hita koji je sada postao i super film. Ima puno prikazivanja od četvrtka, provjerite koje vama odgovara ovdje.

Taj dan nam je najvažnija atmosfera, a radite ju vi. Zato ste pozvani kroz naš Brickzine na izradu jednostavnih origami ukrasa. Svakako nam ih donesite. A sada na rad ovdje. 🙂

Čekat će vas i divovske bojanke koje će prikazivati shemu Dječje kuće. Obojite ju kako vam odgovara. A kada smo kod bojanja idemo i do našeg dvorišta.

Otvaramo sezonu druženja u dvorištu. Zajedno ćemo obojati klupice i pretvoriti ih u nešto šareno te se s njima zabavljati cijelo proljeće i ljeto. U slučaju kiše radimo na terasi.

Čeka vas i posebna pop-up igra traženja, pa uskočite i u nju. Od pop-upa bit će i nekoliko pričaonica za predškolce, u Šumi Striborovoj u 14, 16 i 18 sati. Priče uvijek dobro dođu. 🙂

U 17 sati pak ulazimo u središnji dio. Tu uskočite u obiteljski kviz koji je ovoga puta na temu različitih fenomena djetinjstva. Detalje i prijave istražite ovdje.

Od 18 i 30 nas zabavlja Radio Roža i režemo tortu! Prijava ne treba, ni rezervacija za krišku torte, tko ulovi. 🙂

Cijelo vrijeme rođendansko slavlje začinit će s posebnim koktelima i naš posebni snack&caffe bar Baltazar.

Vidimo se u Dječjoj kući!