Stanislav Juretić: Sve što vole mladi (fotografija iz natječaja Tvoj Stribor - priča za budućnost")
Utorak

15. 12. 2020

12 – 23 H
Online
Online učlanjenje ili produljenje članstva moguće je za sve nove i postojeće članove Gradske knjižnice Rijeka, kojima je članstvo isteklo ili upravo istječe

utorak, 15. 12., kroz 24 sata od 0:01 do 23:59, svi zainteresirani se mogu upisati u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnih 25 kuna i to isključivo online/internet putem. Članstvo je to koje otvara vrata i do Dječjeg odjela Stribor i ogranaka knjižnice s dječjim kutcima.

Potrebno je napraviti nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Elektronički ispuniti upisnicu:

Preuzmite odgovarajuću upisnicu ovdje: 

Upisnica za djecu 16 – (pdf dokument, 6,63 MB)

Upisnica za odrasle 16+ (pdf dokument, 481,25 kB)

Na upisnici nije potreban potpis. Kako bi vas iz Knjižnice mogli kontaktirati i poslati vam članski broj i PIN potreban za pristup aplikaciji ZaKi Book, potrebno je dati privolu za kontaktiranje putem e-maila ili telefona.

        2. Ispunjenu upisnicu poslati na e-mail upisi@gkri.hr.

Po zaprimljenoj upisnici stižu vam dodatne informacije i podaci potrebni za izvršenje plaćanja. Potvrdu vaše uplate po povlaštenoj članarini šalje se 15. 12. 2020. najkasnije do 23:59. Čim budete upisatni, dobit ćete potvrdu o članstvu na vašu e-mail adresu.

Online učlanjenje ili produljenje članstva moguće je za sve nove i postojeće članove Gradske knjižnice Rijeka, kojima je članstvo isteklo ili upravo istječe.

Nadamo se da će i pandemija uskoro tamo gdje i pripada – na stranice kakvog napetog znanstveno-fantastičnog romana.