Subota

19. 9. 2020

10 H
Ogranak Trsat
Sudjelovanje je zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti na mail american.corner@gkri.hr

U subotu 19. rujna od 10 do 11 i 30 sati u Ogranku Trsat (American Corner Rijeka) održat će se prva od šest radionica novog Try Theatre ciklusa. 

Kao što je poznato iz dosadašnjih ciklusa radionice se odvijaju u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat) za dvije grupe – prva grupa od 5 do 8 godina starosti u terminu od 10 do 10.45 sati, a druga od 9 do 11 godina starosti u terminu od 10.45 do 11.30 sati. Radionice se odvijaju uz sve nužne epidemiološke mjere, a nastojat će se održavati ispred ogranka knjižnice i Dvorane mladosti ukoliko vremenske prilike dopuštaju.

Try Theatre je škola glume koja dopušta svojim polaznicima oslobađanje vlastite kreativnosti, osobnosti i talente u sigurnom i poticajnom okruženju. Kroz glumu, igre i razne aktivnosti, polaznici stječu znanje o glumi i samopouzdanje na organski način – ne učeći, nego stvarajući vlastita, osobna iskustva.

Upravo će ta nadahnuta ekipa ponovno doći u American Corner Rijeka u Ogranku Trsat gdje će voditi novi ciklus “You gotta TRY!” dramske radionice na engleskom jeziku.

Završna radionica odvija se 24. listopada. 

Radionica je besplatna za članove Gradske knjižnice Rijeka, a sudjelovanje je zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti na mail american.corner@gkri.hr ili na pultu u Ogranku Trsat.