Odlična

Druga sezona “Hilde” sletjela na Netflix i još je brža od trolova i vještica

Vijesti

Sreća i veselje taman za finale ove godine koja nalikuje tome kao da nas cijelo vrijeme love trolovi.

Mnogi koji nas prate znaju da jako volimo Hildu, malenu djevojčicu, punu znatiželje i želje za avanturom koja živi u neobičnom Trolbergu. Da, u imenu grada riječ “trol” znači upravo trolove.

Fantastično je to mjestu u kojem ima raznih bića od patuljaka zaljubljenih u birokraciju, divova koje je zatrpao snijeg na par tisuća godina, čupavaca koji žive u prazninama kuća… Iako je sve to fantastika s druge strane Hildin svijet je vrlo nalik uobičajenoj svakodnevici desetogodišnjaka.

Strip “Hilda” koji objavljuje kod nas Fibra u svim izdanjima ima vrlo dobru prolaznost, a pomaže i činjenica postojanja animirane serije na Netflixu. I napokon se dogodilo – nakon dvije godine čekanja pojavila se druga sezona! Pogledali smo dvije, tri epizode i čini nam se da je to isti provjereni recept, možda čak i zrelije razrađen.

Nova “Hilda” na Netflix nije mogla stići u boljem trenutku – blagdani trebaju biti obilježeni boravkom doma, sa znatno manje druženja nego ranijih godina, stoga zanimaciji i sreći nema kraja. Trk u avanturu s Hildom!