Da, još uvijek visoko letimo ako ste se pitali zaboravljamo li na naše igre poslije recenzija

Microsoft Flight Simulator obilježio je igraću godinu iza nas te bi prema novim najavama trebao obilježiti i nadolazeću. Krenimo redom.

Krajem godine — točnije 23. prosinca — trebala bi doći VR verzija igre koju bi prema trenutnim informacijama trebali podržavati svi iole popularni VR sustavi. Trenutno još ne znamo kako bi se VR sustavi trebali nositi s zahtjevima igre koju rijetki mogu na višim postavkama, ali vjerujemo kako će kroz prosinac studio početi izlaziti s novim informacijama. Ujedno, studio je pripremio niz božićnih iznenađenja o kojima trenutno ne znamo ništa konkretnije.

Međutim, znamo što nam slijedi u prvom mjesecu 2021. godine. Za 26. siječanj zakazano je detaljno proširenje mapi za Englesku, Škotsku te Wales. Time bi se pridružile detaljnim mapama za SAD i Japan koje su izašle proteklih mjeseci.

Ipak, čini se kako se mnogo zanimljivijima pokazuju trenutne glasine o helikopterima koji bi u igru trebali stići 2022. godine. Ujedno, najavljen je skok na DirectX 12 (kada? ne znamo), kao i unošenje replay mogućnosti u samu igru kako bi igrači imali mogućnost snimanja letova.