Napokon možete “unovčiti” vaše plesanje pod tušem.

Novu godinu gejmerska zajednica i Epic Games odlučili su otvoriti ni više ni manje nego Emote Royale Contestom. Molim? Upravo tako, i mi vas molimo za trenutak pažnje. Emote Royale Contest organizira Epic Games u suradnji s TikTokom (autor priznaje da je prestao pratiti mreže poslije Snapchata) s ciljem da svojoj Fortnite zajednici pruži šansu da se upravo njihov ples/emote nađe u igri ove godine.

Nije sve tako jednostavno kao što uvod pokušava prikazati. Naime, svaki sudionik natječaja treba ispunjavati mnoštvo uvjeta pri prijavi svojeg uratka. Za početak – trebate biti stariji od 13 godina. Nadalje, vaš video treba biti snimljen na TikTok platformi te ne smije biti duži od 15 sekundi. Vaša glazbena podloga mora biti ona iz Fortnitea, a kako biste službeno ušli u Emote Royale Contest, trebate u opis uratka staviti #EmoteRoyaleContest.

Što još? A da – nagrada! Pobjednik natječaja trebao bi osim vječne slave dobiti i 25 000 V-Bucksa te Fortnite VIP giveaway paket. Natječaj traje do 24. 1.

Nemojte se nadati autorovom sudjelovanju.