Nakon poplavnog tjedna u ponedjeljak 3. listopada nastavljamo s redovnim cjelodnevnim radom od 8 do 20 sati!

Redom ističemo:

✅ Prizemlje je jedino izravno pogođeno vodom pa je očišćeno i osušeno. Čišćenja će biti još, ali najgrublji dio je saniran.

✅ U Dječji odjel Stribor GKR možete normalno do knjiga, stripova, slikovnica.

✅ Igraonica je osposobljena, vidimo se na stolnom, plejkama, za šahom…

✅ Caffe bar Baltazar je pun soka i mlijeka pa netko to treba popiti. 🙂

✅ Kino projekcije Art-kino Croatia počinju za vikend, a toliko smo se veselili današnjoj matineji pa to veselje prebacujemo na sljedeći vikend. Stižu nam novi Otpisanci! 🙂👉👉👉https://djecjakuca.hr/dogadjanje/otpisanci-2/

✅ Svi programi, aktivnosti, grupe, rođendani (itd..) kroz sljedeći tjedan idu prema planu. Izdvajamo vam da tematski baš dobro sjeda Minijatura, radionica posvećena oblikovanju grada.

https://djecjakuca.hr/…/minijatura-2-djecja-radionica…/

Ono što nije osposobljeno i s time ćemo se baviti narednih dana vas molimo za strpljenje:

⛔ Lift će prema procjeni biti izvan funkcije minimalno dva do tri tjedna zbog namočenih senzora, a tu su dva stubišta za normalno korištenje.

⛔ Stradala je kvartovska internet infrastruktura koja je inače u Palači šećerane i na koju smo vezani pa ako koji od zamjenskih “hotspotova” zašteka molimo strpljenje.

⛔ Instrastruktura klimatizacije u podzemlju uz nabujali potok mora biti provjerena, ali srećom nema hladnoće na vidiku te smo i inače u ritmu europske energetske štednje.

⛔ Info telefon zbog stradale telekomunikacijske opreme za sada ne radi, a za sve inicijalne upite opće prirode, posjete grupa, rođendane i sl. javite se na mail info@djecjakuca.hr.

Nadamo se da je ovo dosta uzbuđenja ovakve vrste za jedno desetak godina, stručnijima od nas puštamo brigu za potoke i vode, a mi se vidimo u ponedjeljak u vašoj Dječjoj!