Novi klasik, novi remaster, stari Spužvabob!

Svi znamo koliki je trag Spužvabob u našem životu, ali obično kada se o njemu priča, većina se sjeti samo serije. Ne i igre koja je 2003. godine bila jedna od onih igri koje su zajedno igrali mama, tata, stariji brat, mlađa kćer, ujak, ujna, mačka, pas i susjedova papiga. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom uistinu je postala borba za stolicu, kao što je i sama serija bila vječna borba za kauč.

Nakon 17 godina došlo je vrijeme za povratak. Došlo je vrijeme za SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Da, riječ je o remasteru kultnog 3-D platformera koji nam ponovo donosi THQ. Srećom, nije riječ samo o novim grafikama koje uistinu bude sjećanja na stare dane; prema brojnim najavama čini se kako nas čeka mnogo novog sadržaja unutar igre, od novog multiplayer modela (Horde Mode) do dijelova koji su bili odrezani 2003. godine.

Mnogi se boje kako će se THQ-ov remaster izgubiti u moru dobrih naslova koji dolaze ovoga ljeta (The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima). Međutim, čini se kako je riječ o naslovu koji ima svoju vjernu publiku koja je već odavno zaokružila 23. lipnja kada izlazi igra koju možda kritičari nisu zapamtili, ali zato jesu ljudi.

Are ya ready, kids?

Ay, ay, Captain!