Napokon smo dočekali Diablo IV. I Overwatch 2. Jedino što nismo tražili je nova ekspanzija u WoW-u.

Zadnjih nekoliko dana svjedočimo brojnim ekskluzivnim najavama igri koje bi nam trebale doći naredne godine. Međutim, prava eksplozija najava dogodila se na ovogodišnjem Blizzconu gdje je Blizzard imao pune ruke posla. Od Diabla IV do Overwatcha, imali smo priliku čuti za mnoge naslove za kojima smo dosada mogli plakati samo u uskom obiteljskom krugu.

Krenimo redom.

Najveća vijest je najava Diabla IV koji je na ovogodišnjoj Blizzcon konvenciji prikazao isječak iz igre. Blizzard se prema viđenome i rečenome odlučio vratiti korijenima te predstaviti mračniji naslov koji bi trebao kroz eksplicitnije scene pokazati snagu novog enginea. Međutim, nismo uspjeli saznati datum izlaska za igru koja prema viđenome izgleda blizu dovršenome.

Blizzard nije stao na tome već je najavio i novu ekspanziju za WoWShadowlands. On bi trebao izaći tijekom 2020. godine te bi sa sobom trebao donijeti novi kontinent, kao i napredak na području Covenant sustava i slobodnog izbora kod igrača.

Zadnju vijest koju vam donosimo s Blizzcona je najava Overwatcha 2. Njegova najveća novina je dodatak co-op misija provučenih kroz PvE model. Na papiru izgleda kao moćan dodatak koji bi trebao proširiti horizonte franšize koja se dosada temeljila na PvP modelu. Što nam novi Overwatch tu donosi? U priču uskače novi mod zvan Push (varijacija na borbe za zastavu), nove mape (Toronto, Rio de Janeiro, Gothenburg i Monte Carlo) te stilističko redizajniranje svih likova.