Čini se kako nam dolazi novi Spyro

Vijesti

Spyro nam je jedan od dražih likova s kraja stoljeća (naravno, Crash je izvan konkurencije). S time na umu, možete samo zamisliti koliko nas je razveselila vijest kako se — vrlo vjerojatno — sprema novi nastavak zmajeve franšize.

Istina; baratamo gotovo nikakvim dokazima za koje se zajednica hvata već duži niz mjeseca. Od trenutka kada je izašao Crash Bandicoot 4: It’s About Time (da, odličan je ako niste još probali), dio zajednice je postao uvjeren kako se sprema i novi nastavak Spyra u 2021. godine.

Ipak, najsvježiji dokaz koji ide u korist onima koji stoje iza prethodnog odlomka se neočekivano pojavio u — Crash Bandicoot 4: It’s About Time? Da, twitter račun Spyro Universe pronašao je našeg zmaja u službenoj umjetničkoj monografiji (bilježnice, ali ajde) najnovije Crashove igre gdje se naš zmaj kao slučajni prolaznik našao u pozadini jednog od nivoa.

Jesmo pretjerali? Hm, možda. Ipak, znajući koliko je uspješan bio Špirin remaster, kao i novi nastavak Crasha, ne možemo reći kako teorija o dolasku novog Spyra zvuči suludo.