Subota

3. 10. 2020

11 H
Bivio/Šuma Striborova
Okupljanje svih malih i velikih rekreativnih planinara koji vole dobre priče počinje kao i obično oko 10.30

U subotu, 3. listopada pozivamo sve male i velike Riječane na priču i šetnju u Šumi Striborovoj. Ovu akciju za male i velike na laganoj planinarskoj šetnici i livadama na kraju grada, na Biviju, uspješnom suradnjom već godinama, svakog proljeća i jeseni, ostvaruju PD Kamenjak i Gradska knjižnica Rijeka.

Okupljanje svih malih i velikih rekreativnih planinara koji vole dobre priče počinje kao i obično oko 10.30 na okretištu autobusne linije broj 1, na Biviju, a zajednički planinarski uspon kreće u 11 sati.

Kao i obično, upute su iste: udobno se obujte, ugodno odjenite, ruksak na leđa, a u njega što vam drago: bočicu vode, možda dekicu za udobnije sjedenje na travi, kapicu za glavu ako bude sunca, kabanicu ili kišobran i čizmice za slučaj male kišice, slikovnicu s nekom šumskom pričom ako želite sami nastaviti druženje s djetetom i nakon zajedničkog programa. Jeseni je šuma stvarno posebna. 🙂 

Stazica je lagana, prilagođena i najmlađima i najstarijima. A pogled s vrha Šume nagrađuje sve penjače! Ne propustite biti dio ove ture!