Epic Games Store i Batman odlučili su nam uljepšati prve dane jeseni tako što su ovoga tjedna podijelili čak šest besplatnih igara!

Nemojmo komplicirati. Vremena je malo i potrebno je odmah (ili se danas kaže ASAP?) prijeći na stvar. Epic Games odlučio je ovoga tjedna besplatno podijeliti na Epic Games Storeu šest igara na Batman tematiku. I set noževa.

Šalim se, samo igre. I to ne one koje nisu nikad prošle beta testiranja. Ovdje govorimo o dvije trilogije koje su itekako ostavile traga u gejmerskoj zajednici. Jedna od njih je Batman: Arkham trilogija koja je al pari sa Nolanovom Dark Knight trilogijom. Snažan narativ spojen s odličnim gameplayem ispunio je snove svih ljubitelja stripova kada je izašao i što je još važnije – još uvijek ispunjava snove jer izgleda kako cijela trilogija nije ostarijela ni dana. Druga trilogija koja vam stoji na raspolaganju je LEGO: Batman trilogija od strane Traveller’s Tales koji se specijalizirao za LEGO igre. Kao i ostale igre iz te edicije, Lego: Batman trilogija nudi nam postmoderni Batmanov svijet koji se na šaljivi način poigrava svima poznatom pričom o Batmanu i njegovim protivnicima.

Zanimljivo, početkom tjedna kada je Epic Games Store izašao sa poklonima u javnost mnogi su izrazili nezadovoljstvo činjenicom kako nema – DLC-eva! Naravno da će netko biti nezadovoljan unatoč činjenici kako pred njima stoji besplatno šest igri u vrijednosti od 100 eura. I naravno kako će Epic Games Store poslušati nezadovoljne glasove.

Molim? Tako je, od danas vam se na raspolaganju nalaze i DLC-evi. Jedino je potrebno skinuti Epic Games Launcher preko kojeg onda možete skinuti cijeli Batman svemir. Važno je natuknuti kako igre možete skinuti do sljedećeg tjedna kada bi ih trebale zamijeniti Metro 2033 i Everything.