Predstave za djecu i mlade

Festival ASSITEJ po drugi puta zaredom u Rijeci!

Priče

Ne propustite nadolazeći ASSITEJ, 24. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade!

Dramoljupci, ovo je vijest za vas!

Od 13. do 17. rujna u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održat će se 24. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ! Već nam svima dobro znano Riječko kazalište mladih Kamov koje od 2017. djeluje pri Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca Rijeka ugostit će čak 12 dramskih studija iz cijele Hrvatske!

Festival se po drugi puta zaredom održava u Rijeci, stoga ne propustite pogledati što su za vas pripremili mladi glumci koji nam dolaze iz Zadra, Šibenika, Bjelovara, Virovitice, Pule, Zaprešića… Jedno je sigurno: idući tjedan bit će prepun super predstava!

A osim dobrih predstava, tijekom festivalskog tjedna održat će se i bogat popratni program za djecu i mlade: dramske i plesne radionice, razgovori nakon predstave, a posebnost je i što će ove godine osim stručnog žirija, o predstavama odlučivati i dječji žiri kojeg čine polaznici dramskog studija RKM Kamov. Kamovci će se, osim u ulozi žirija, naći i u ulozi domaćina i voditelja festivala! Jedva čekamo!

Ulaz na sve predstave je besplatan, a rezervacija ulaznica vrši se putem maila na rkm.kamov@gmail.com.

Rijeka će idući tjedan postati prava mala oaza dramsko-pedagoške prakse, tako da rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme, zabavite se i pritom podržite ove mlade ljude koji su usprkos svim izazovima radili marljivo i predano tijekom cijele godine! Ma ovo se ne propušta!