Mr. Bean našeg doba

I generacija Z ima svog Mr. Beana, zove se Khaby Lame

Priče

Kako natjerati ljude u smijeh bez ijedne izgovorene riječi? Khaby zna!

On nije glumac, pjevač ili sportaš. Za razliku od brojnih drugih zvijezda Tik Toka koje su to poslale smišljajući plesne koreografije, on ne pleše. Zapravo, Khaby čak ni ne govori. On jednostavno kroz stotine kratkih videa na jednostavne načine demistificira raznorazne životne “hackove”  i pojednostavljuje situacije koje ljudi nepotrebno kompliciraju. Često se radi i o tuđim šaljivim videima na koje Khaby dodaje svoj satirični začin.

@khaby.lame

Life is easy, we make it hard.🤷🏾‍♂️🤲🏾What do you think? Give me your opinion guys❤️#learnfromkhaby #imparacontiktok #stitch

♬ suono originale – Khabane lame

Sve je počelo prije otprilike godinu i pol, nakon što je ovaj 21-godišnji Senegalac s talijanskom adresom dobio otkaz u tvornici u kojoj je radio. S pregršt slobodnog vremena, odlučio se posvetiti snimanju duhovitih reakcija na druge TikTokere i – pogodio zlatnu žicu. 

@khaby.lame

Cara, Avresti dovuto fare la cosa semplice.😅Dear, You should have just kept it simple.😅#learnfromkhaby #imparacontiktok #stitch

♬ suono originale – Khabane lame

Lame danas ima preko 103 milijuna pratitelja – više od njega ima ih samo Charlie D’Amelio – koji su njegove videe pogledali 1,5 milijardu puta. Postao je pravi brend, a njegove prepoznatljive pokrete rukama počeli su imitirati i drugi. Nije loše za momka koji je prije godinu i pol počeo snimati u svojoj spavaćoj sobi…i bez da je izgovorio ijednu riječ!