Neko novo doba

Kupanje u kontejneru? I to je moguće…

Priče

Kontejner i ja, prijatelja dva!

Ljubav redakcije Brickzinea prema kontejneru ne treba posebno naglašavati – sjetite se samo da je upravo njemu tematski bio posvećen četvrti tiskani broj magazina.

Ha, kako ih ne voljeti kad nam u njima stižu telefoni, laptopi, odjeća… Zapravo sve bez čega više ne može zamisliti svakodnevicu. Sad dolazi dio priče s velikim ali, jer nije sve bajno kako na prvu zvuči. Da, volimo sav taj muving kontejnera i ono što nam donose, ali problem je što dobar dio kontejnera stiže iz daleke Kine, a potom se vraćaju prazni ili ne vraćaju uopće, pa završe škartirani.

Srećom, počelo se raditi i na njihovoj prenamjeni, pa tako više nije čudno vidjeti kontejnere preuređene u urede, kućice za stanovanje, pa i učionice. Dok je jednom putovao s familijom na odmor u Kaliforniju, Paul Rathnam se uhvatio u razmišljanju kako rade veliki put da bi uživali u nečemu što zapravo mogu imati i pored kuće i da bi mu za to poslužili upravo kontejneri. Rodila mu se ideja o – bazenu

Nije trebalo dugo da ideju pretvori u biznis i ponudi drugima transportne kontejnere uređene u jedinstvene, premjestive, eco-friendly bazene koji se po potrebi mogu pretvoriti u vruće kupelji. I to nije sve (ajme, sad i mi zvučimo kao da prodajemo nešto – o.p.a.)! Na webu firme postoji opcija modeliranja vlastitog bazena u 3D-u, pa možete prilagoditi standardne modele svojim potrebema. Zgodno!

Šteta je samo da Paul djeluje na području Sjeverne Amerike, pa ćemo se mi ovdje morati drukčije snaći… Znate li nekog tko ima kontejner viška?