Dosad ste imali priliku guštat u raznim tekstovima iz pogona Digitalnih rožica, a sad je red na vama da pokrenete kreativne kotačiće i krenete stvarati!

Ova vijest više se odnosi na učitelje i profesore, ali ako si školarac, ne zaboravi svom učitelju/ici prenesti ovu genijalnu vijest!

Da smanjimo mistiku i pređemo na stvar – Digitalne rožice je naziv superkul projekta u kojem je tim različitih kreativnih umova iz najrazličitijih područja stvarao i pisao za vas (našlo se tu i kreativnih tema, tema osobnog rasta i razvoja, razvoja interpersonalnih odnosa te umjetnosti), a sve s ciljem kako bi svima koji to čitaju otvorili prozorčić u neki novi, zanimljivi svijet i priliku da obogate svoju svakodnevicu s nečim novim.

To je bio samo jedan dio, i sve članke možete na jednom mjestu naći na našem Brickzineu!

Ali, ima još…

Članci nisu namjenjeni samo čitanju, već će oni biti baza za radijske emisije koje ćete moći slušati na radijskim valovima Internet radija Radio Rože! Članke će interpretirati članovi Vijeća mladih Benčić.

Što vam je činiti?

Digitalne rožice pozivaju sve učitelje i učiteljice, profesore i profesorice da zajedno s vašim učenicima poslušate emisije i pročitate članke koji vas zanimaju te da se nakon kreativno izrazite i pokažete nam što ste naučili!

To može biti fora tekst, slika, crtež ili pak predmet, a Digitalne rožice vesele se vidjeti vaše radove (koji će potom osvanuti na mrežnim stranicama partnera)!

Inače, ova radionica prikladna je za izvođenje u sklopu nastave iz različitih redovnih i/ili izbornih predmeta kao što su primjerice Likovna kultura, Glazbena kultura, Hrvatski jezik (medijska kultura), Sat razredne nastave i slično. Mogućnosti je bezbroj i zaista nema pravila u kreativnosti!

Kako se uključiti?

Kako biste se prijavili, klik na link kako biste ispunili obrazac, ili posjetite mrežne stranice Vijeća mladih Benčić za više informacija!

Nakon prijave, ovog mjeseca listopada, po objavi prve radijske emisije kreće se s radom.

Imajte na umu: uključivanje u projekt zahtjeva prikupljanje dokumentacije kao što su
– popis sudionika
– GDPR dozvola
– suglasnost roditelja za sudjelovanje u projektu i slično.

Veselimo se vašim radovima!