Uskoro jurimo niz treći Tobogan, u Rijeci nas od 26. lipnja do 10. srpnja očekuju dva tjedna kulture, edukativnih programa i zabave, a danas su krenule prijave na kreativne radionice!

Ove je godine broj radionica i polaznika koji se mogu prijaviti gotovo udvostručen pa će se na 50-ak kreativnih radionica, na kojima će djeca i mladi učiti 3D printati, slikati, pjevati, osmišljavati video igre, igrati se znanstvenika i muzealaca, izrađivati lutke od recikliranog materijala, crtati stripove, igrati se arheologa, kreativno pisati, izrađivati robote  i usvojiti još mnogo zanimljivih znanja i vještina, moći prijaviti oko tisuću polaznika.

Radionice su namijenjene raznim uzrastima, najmlađi polaznici koje pozivamo su trogodišnjaci, a neke su radionice namijenjene i odraslima.

Kako se prijaviti?

Detaljne informacije o načinu prijave od 7.6.2019. pronađite na internetskoj stranici tobogan.rijeka2020.eu, a na radionice se moguće prijaviti i fizički, u RiHubu na adresi Ivana Grohovca 1A. Požurite s prijavama i javite mami, baki, dedi, medi, teti, braci i seki. Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta.

Tobogan pretvara početak ljetnih praznika u sadržajno i bogato razdoblje za djecu u kojem kultura i kreativnost imaju istaknuto mjesto. Izuzetno bogat program donosi 40-ak različitih besplatnih događanja poput predstava i filmskih projekcija, koncerata, urbanih šetnji, igara, radionica i drugih sadržaja, na raznim gradskim lokacijama, od kino-dvorana, kazališta, knjižnica i muzeja do gradskih parkova, trgova, ulica i plaža.

Pronađi listu svih radionica ovdje i prijavi se!