Bojanje je za svih!

Slavic Folkoloring: bojanka na slavenski način!

Priče

Bojanka – ali u slavenskom štihu!

Ja vam imam prijateljicu koja se zove Marija. Ona je jedna jako super i divna osoba, ali za ovu priču bitno je da znate da Marija daje super poklone!

Nedavno smo se družile, i donijela mi je na poklon nešto što naprosto moram podijeliti sa vama jer je genijalno! Marija zna da ja volim sve vezano uz slavensku mitologiju, ali i da sam kreativka u duši, pa je tako na bespućima Interneta pronašla poklon kao skrojen za mene: Slavic Folkoloring!

Kako i štosno ime sugerira, radi se o bojanci, ali fora je u tome što je bojanka u potpunosti inspirirana slavenskom mitologijom!

Osim predivnih ilustracija koje jedva čekaju biti obojane, ova bojanka sadrži i kratke priče vezane uz slavenske običaje i bića poput vila, Lesnika, Babe Roge… Dok bojaš, naučiš nešto novo, pa di ćeš bolje!

Crteži su veoma detaljni, tako da će biti zabavni djeci ali i odraslima, i ako smijem predložiti, neko večernje druženje dok svi bojaju zvuči kao baš dobra ideja!

Umjetnica iza ove divne bojanke je Sanja Kolenko, ilustratorica iz Hrvatske sa posebnom ljubavlju prema slavenskom folkloru!

U Sanjinim radovima, osim ove divne bojanke, možete uživajte čitajući naslove poput Štefekovih jada– od A do Ž, Saškinih čokoladnih pustolovina, Zagonetke grofa Draškovića, Kako je Danko postao stablo

Volite li vi bojanke? Ako da, nemojte da vam Slavic Folkoloring prođe ispod radara!