Predstava o jako posebnom broju

Traži se karta više za matematičku predstavu “Nula” Marije Maksimović

Priče

Riječki vrtićarci i osnovnoškolci izgleda jako vole matematiku — nova predstava “Nula ” Marije Maksimović, docentice na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci, popunila je sve 3 izvedbe!

Marija Maksimović, kreatorica uspješne predstave Male tajne profesorice Šifrice nastavlja popularizirati matematiku i znanost općenito kroz formu lutkarskih predstavi za najmlađe.

Ovoga puta na redu je Nula, priča o jednom posebnom broju koji traži svoje mjesto pod suncem. Ova raspjevana edukativna priča uči nas prihvaćanju drugih i samih sebe! Za lutke i scenografiju zaslužan je Igor Malnar.

Premijera Nule, za koju se posljednjih dana tražila karta više, bit će održana u četvrtak, 11.11.2021. u 18 sati u prostoriji 027 Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci (na adresi Radmile Matejčić 2). Već idući dan slijedi izvedba u Brodu na Kupi u suorganizaciji Prirodoslovnog muzeja Grada Rijeke te izvedba u Osnovnoj školi Nikola Tesla u Rijeci.

Predstava se održava zahvaljujući podršci Odjela za kulturu Grada Rijeke i dio je projekta Nula. Uz predstavu, projektom je izrađena i edukativna internet stranica!

Ukoliko ste sretnici koji su ugrabili kartu, imajte na umu da će izvedbe biti održane uz poštivanje važećih epidemioloških smjernica!