Fortnite: Chapter 2 je došao zatvoriti vrata vaših soba, ugasiti svijetla i produžiti noći

Nakon kraja ponovno dolazi početak. I to kakav početak za igrače Fortnitea koji su prije nekoliko dana oplakivali kraj svijeta (palo je i nekoliko tužbi). Glasine koje su sezale od nove mape do razno-raznih novih mogućnosti pokazale su se danas istinitima u službenom traileru koji je slučajno iscurio.

Krenimo od najvećih promjena, a prva među njima je svakako karta unutar koje su sada ukorporirane i veće vodene površine. Zašto je to važno? Zato jer su tome dodane mehanike poput ronjenja, pecanja i plivanja, a igrači su na raspolaganje dobili i čamce. Takoreći, Fortnite je unio još jednu dimenziju u svoju igru.

Redizajnirani su i određeni sustavi poput onoga za napredovanje koji se ogleda kroz prikupljanje medalja (battle, scavenger i survivor). Od manjih, ali esencijalnih promjena treba spomenuti omogućavanje skrivanja igrača u razne prostore (kanta za smeće!) te nošenje ozlijeđenog igrača. I da – co-op emote potezi zbog kojih svi pričaju danas o Fortnite-u.

Ako ste klimali glavom kroz ovaj kratak tekst, onda je zadnja informacija koju trebate znati ta da ćete morati ažurirati igru. PC verzija od vas će zahtijevati 14 GB prostora, dok će ona na konzolama biti teška 9 GB.

I to je to. You are free to go and investigate!

Fortnite: Chapter 2 moguče je zaigrati već danas!