Srijeda

25. 9. 2019

8 – 19:30 H
Odjeli i ogranci GKR
Upis za dijete samostalno može učiniti i roditelj bez prisustva djeteta.

U srijedu 25.9. svi od 0 do 18 godina starosti mogu se upisati u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnih 25 kuna. Upis se može izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice (Središnji odjel Palača Modello, Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor, Narodna čitaonica, ogranci Drenova, Zamet, Turnić, Trsat, Knjižnica Čavle, Knjižnica Vid Omišljanin).

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučujemo da potrebnu upisnicu sami ranije preuzmete, isprintate i već pripremljenu donesete na željenu lokaciju upisa.

Upis za dijete samostalno može učiniti i roditelj bez prisustva djeteta.

Preuzmite upisnicu:  

Upisnica za djecu do 16 godina starosti (2) (pdf dokument, 6,42 MB)Upisnica odrasli (pdf dokument, 6,37 MB)

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, ove jeseni, akcija je i mala zahvala za strpljenje svima koji su trebali Dječji odjel Stribor, a on je usred važnih i velikih radova ovog ljeta cijeli srpanj bio zatvoren.

Kako na našim policama sve generacije mogu pronaći nešto za sebe (najnovije slikovnice, stripove, popularne romane raznih žanrova od trilera do horora…) srijeda 25.9. je stvarno dobar dan za početak života s Gradskom knjižnicom Rijeka. Počinjemo u 8, radimo do 19 i 30 sati. 🙂