Subota

28. 9. 2019

10 H
Ogranak Trsat/American Corner Rijeka
Vrata sudjelovanja su otvorena svim članovima Gradske knjižnice Rijeka

Od subote 28.9. od 10 do 12 sati u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka) održat će se dramska kazališna radionica na engleskom jeziku; početak ciklusa od 10 radionica

TRY theatre je škola glume koja dopušta svojim polaznicima oslobađanje vlastite kreativnosti, osobnosti i talente u sigurnom i poticajnom okruženju. Kroz glumu, igre i razne aktivnosti, polaznici steknu znanje o glumi i samopouzdanje na organski način – ne učeći, nego stvarajući vlastita, osobna iskustva.

Upravo ta nadahnuta ekipa stiže u Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka točnije American Corner gdje će voditi novi ciklus “You gotta TRY!” dramske radionice na engleskom jeziku za djecu.

Vrata sudjelovanja su otvorena svim članovima Gradske knjižnice Rijeka između 5 i 11 godina starosti (1. grupa 5 – 8 godina od 10 do 11 sati, 2. grupa 9 – 11 godina od 11 do 12 sati), a sve će se održavati subotom kroz 10 tjedana s početkom u subotu 28.9.2019. godine.

Sudjelovanje je potrebno ranije prijaviti osobno u Ogranku Trsat, pozivom na telefon 564-251 ili elektroničkom poštom poslanom na adresu american.corner@gkri.hr.

Broj mjesta je ograničen.

Broadway stižemo! 🙂