Što je to most, daska preko rijeke, dvije suprotstavljene rampe ili možda ipak nešto kompliciranije?

Pogodili smo najavom igre Hidden Through Time te smo na krilima uspjeha odlučili nastaviti vaditi skrivene igre za koje vjerujemo kako će ispasti sasvim super po izlasku. Ovoga puta kuću na hipoteku stavljamo za naslov Dry Cactusa, Poly Bridge 2.

Riječ je o nastavku igre koja se prvi put pojavila prije četiri godine na računalima diljem svijeta. Premisa je jednostavna: gradite i potom prelazite mostove. Poly Bridge uspio je osvojiti kritičare svojim relaksiranim pristupom ozbiljnoj simulaciji gradnje mostova, kao i činjenicom da rijetko koji nivo ima samo jedno rješenje.

Istina, jedan dio kritičarske mase zamjerio mu je frustraciju koja u određenim trenucima uskače umjesto logike, ali u konačnici ocjene su bile vrlo dobre. Međutim, studio je najavio novi engine u pratnji novih mehanika za Poly Bridge 2 tako da vjerujemo kako nastavak može samo ići naprijed.

Dry Cactus je zaokružio 28. svibnja na kalendaru kao datum izlaska. Vjerujemo kako će povezivanje točke A i točke B ubrzo postati najzanimljivija stvar na svijetu.