Obožavatelji Star Treka napokon su dočekali prvu najavu nastavka jednog od najpopularnijih serijala na svijetu! Star Trek: Picard dolazi nam krajem godine! Jeste li uzbuđeni?

Službeno je! Star Trek: Picard, novi nastavak popularne franšize dolazi nam krajem ove godine! Sretnu vijest potvrdio je CBS, a evo i trailera!

Iz kratkog trailera možemo vidjeti kako će se radnja najvjerojatnije fokusirati na sad već starijeg Jean-Luc Picarda, mnogima najomiljenijeg kapetana. Hoće li ga flota pozvati natrag u akciju, i što će biti, saznat ćemo krajem godine!

Očekuje se da će radnja pratiti vremenski slijed događaja od zadnjeg Picardovog pojavljivanja, koje je bilo (davne) 2002. u Star Trek: Nemesis. Također, pretpostavka je da će se ovaj nastavak sastojati od 10 epizoda.

O seriji još uvijek malo znamo, no znamo da se veselimo nastavku Picardovih pustolovina! Star Trek je obogatio mnoga djetinjstva kvalitetnim, zanimljivim i maštovitim radnjama, stoga vam toplo preporučujemo, ako niste dosad pogledali niti jednu epizodu, dajte im priliku i nećete požaliti. I da, možete nam zahvaliti kasnije 😉

Izvor: The Verge