Četiri klasika su i više nego dovoljno za dobar kraj mjeseca

Nintendo je jučer najavio dolazak triju SNES klasika (Wild Guns, Panel de Pon, i Operation Logic Bomb) i jednog NES klasika (Rygar) na Nintendo Switch Online gdje ćemo ih moći početi igrati od 20. svibnja. Japanska kompanija dosada je na Switch platformu prebacila 82 NES i SNES klasika.

Ovo je bilo brzo i nebitno ako niste čuli za navedene naslove. Krenimo redom.

  • Wild Guns

Staromodna arcade pucačina smještena na Divlji zapad koji je zauzela banda robota; prije dvadeset i pet godina bio je smatran jednim od najtežih, ali i jednim od najboljih primjera vlastitog žanra (shooting gallery). Za steampunk fanove.

  • Panel de Pon

Izašao samo u Japanu, Panel de Ponu nitko neće dati na značaju dok ne pročitaju kako je on kod nas poznatiji kao Tetris Attack. Sada već imamo igru za igrati.

  • Operation Logic Bomb: The Ultimate Search & Destroy

Klasična SF priča – vi ste Agent Logan koji je dobio supermoći nakon što su vam znanstvenici ugradili bioelektroničke implantante. Vaš zadatak? Spasiti Subspace Particle Transfer Project koji je ubrzo nakon uspješnog projekta zeznuo, i to opako. Kao i svaki laboratorij na televiziji. Iako nikada nije uspio stati rame uz rame s drugim klasicima search & destroy žanra, Operation Logic Bomb nudi nekoliko zabavnih popodneva.

  • Rygar

Arkadni mastodont! Dobre 34 godine su prošle od izlaska Rygara, side-scrolling platformera koji je svijetu predstavio arguškog ratnika (japanski original je nosio ime Warrior of Argus) u paralelnom svijetu kojim vlada raznolik repertoar beštija. Bolje od Conana!