Već nam dobro znano Riječko kazalište mladih Kamov ove godine trebalo je biti domaćin 22. po redu susreta profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra Assitej. Sve je trebalo biti divno, krasno i super zabavno – u Rijeku bi pristigle razne grupe mladih glumaca iz svih dijelova Hrvatske i zabavi ne bi bilo kraja.

Međutim…

Mala virusna napast malo je poremetila planove i radi sigurnosti svih mališana susret je otkazan za iduću godinu. No ni to nije predstavilo problem za Kamovce, jer su oni pronašli super rješenje pomoću kojeg svi možemo i dalje gledati predstave – online!

Kako velik trud, rad i kreativnost mladih glumaca i njihovih pedagoga i pedagoginja ne bi ostao nezamijećen, uoči Noći kazališta omogućili su gledanje 5 predstava koje su dostupne na njihovoj web stranici!

Možete uživati u predstavama:

Mala čarobnica Dramskog studija „Donatolina 1“ Kazališta lutaka Zadar
Cvilidreta Dramskog studija DADA Kazališne družine Pinklec
Vuk i sedam kozlića Dramskog studija Gradskog kazališta „Zorin dom” Karlovac
Kruna od jubavi Dramskog studija mladih Hvar
U potrazi za Hamletom u Mrduši Donjoj Dramskog studija „Ivana Jelić” HNK Šibenik.

Predstave možete odgledati od 20. do 24. studenoga (do 19 sati)!

Predstava Vuk i sedam kozlića Baletnog studija GK “Zorin dom”, Karlovac

Zna se da ništa ne može zamijeniti doživljaj uživo, no nemojte se previše nervirati – Kamovci će biti domaćini i iduće godine u proljeće, kada će u Rijeku pristići desetak ponajboljih dramskih studija iz cijele Hrvatske, a najavljuju i razne radionice i zabavne aktivnosti. Do tada, trk na web stranicu Kamovaca i uživajte u predstavama!