Nema te prepreke koju Kamovci ne mogu svladati!

Već nam dobro znano Riječko kazalište mladih Kamov ove godine trebalo je biti domaćin 22. po redu susreta profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra Assitej. Sve je trebalo biti divno, krasno i super zabavno – u Rijeku bi pristigle razne grupe mladih glumaca iz svih dijelova Hrvatske i zabavi ne bi bilo kraja.

Međutim…

Mala virusna napast malo je poremetila planove i radi sigurnosti svih mališana susret je otkazan za iduću godinu. No ni to nije predstavilo problem za Kamovce, jer su oni pronašli super rješenje pomoću kojeg svi možemo i dalje gledati predstave – online!

Kako velik trud, rad i kreativnost mladih glumaca i njihovih pedagoga i pedagoginja ne bi ostao nezamijećen, uoči Noći kazališta omogućili su gledanje 5 predstava koje su dostupne na njihovoj web stranici!

Možete uživati u predstavama:

Mala čarobnica Dramskog studija „Donatolina 1“ Kazališta lutaka Zadar
Cvilidreta Dramskog studija DADA Kazališne družine Pinklec
Vuk i sedam kozlića Dramskog studija Gradskog kazališta „Zorin dom” Karlovac
Kruna od jubavi Dramskog studija mladih Hvar
U potrazi za Hamletom u Mrduši Donjoj Dramskog studija „Ivana Jelić” HNK Šibenik.

Predstave možete odgledati od 20. do 24. studenoga (do 19 sati)!

Predstava Vuk i sedam kozlića Baletnog studija GK “Zorin dom”, Karlovac

Zna se da ništa ne može zamijeniti doživljaj uživo, no nemojte se previše nervirati – Kamovci će biti domaćini i iduće godine u proljeće, kada će u Rijeku pristići desetak ponajboljih dramskih studija iz cijele Hrvatske, a najavljuju i razne radionice i zabavne aktivnosti. Do tada, trk na web stranicu Kamovaca i uživajte u predstavama!