Samo kreativno

Uradi sam: jesenske kreacije s lišćem

Priče

Lišće svuda, lišće oko naaaaas…

Jesen sklizu u zimu, a to osim kiše znači još jednu stvar: puuuno šarenog i krasnog lišća! Žuti, crveni, zeleni, smeđi… Materijala za uradi sam projekte koliko god želiš!

Evo nekoliko kreativnih ideja koje možeš napraviti sa lišćem!

Napravi posudicu za sitnice!

Ako ne znaš gdje staviti ključeve, ili ti sitnice iz džepa smetaju a nemaš baš neko mjesto za njih, okušaj se u izradi male posudice u koju možeš staviti neke sitnice, bombone i slično!

Evo kako je svoju napravila Priscilla:

…a evo i ideje s kanala Pink Cloud:

Izradi mobil od lišća!

Mobili su jako fora za gledati i jako lijepo upotpunjuju gotovo bilo koji prostor! Evo ideje za izradu mobila kojim možeš ukrasiti neki prazni zid ili ga možeš objesiti na prozor!

Napravi svijećnjak!

Sigurno negdje doma imaš barem nekoliko staklenki koje čekaju da ih ponovno upotrijebiš! Jedan od načina kako im možeš podariti novi život je da od njih izradiš svijećnjake!

Listići kao pečati? Može!

Umjetničke radove možeš napraviti sa sto stvari, pa tako i sa pravim lišćem! Inspiriraj se i okušaj u izradi umjetničkog djela koristeći listiće kao pečate, a svoje remek djelo možeš nekome pokloniti!

Kso što vidite, ideja je zaista mnogo! Sve što vam treba je lišće, nešto sitno materijala i puno dobre volje! Samo da te upozorimo: ako barataš sa škarama ili nečim ne tako sigurnim za djecu, upitaj nekog starijeg za pomoć. Zapravo, možeš svakako upitati nekog starijeg za pomoć jer ipak su DIY projekti zabava za svih!