Organizirano!

Oslobodi prostor i za zezanje: izradi svoj stolni planer!

Priče

Započni novu godinu kako treba… Planerom!

Svatko tko me zna, zna da jako volim planere i organizaciju! Iskreno, bez svog malog planera skroz sam pogubljena i vrlo lako zaboravim na stvari koje moram obaviti.

Shvatila sam da mi stolni planer uvelike pomaže u obavljanju svih zadataka koje imam, i odličan je način za organizaciju. Uz to, jako su male šanse da na nešto važno zaboravim ako mi stoji napisano na radnom stolu. I da, onaj osjećaj kada prekrižiš obavljen zadatak je najbolja stvar ikad!

Planeri su super i za praćenje svih aktivnosti, poput treninga, zadaće, posjeta zubaru, rođendana…

E sad, planeri, pogotovo stolni (zovu se tako jer su namjenjeni za držanje na stolu :D) znaju biti dosta skupi. Mislim da zaista nema potrebe da se bacate u ogroman trošak kada vrlo jednostavno možete napraviti svoj i pritom se zabaviti!

Postoji nekoliko načina kako možete napraviti svoj:

Preuzmi besplatne šablone s Interneta!

Na Internetu je dostupno mnogo već unaprijed napravljenih mjesečnih tablica koje možeš preuzeti, isprintati i ukrasiti po želji! Mjesečne tablice možeš potom uvezati, zaklamati, ili svakog mjeseca na stolu držati onu koja je za taj mjesec i tako mijenjati! Evo ideje s kanala RC Plans:

Recikliraj stari registrator!

Registratori su super jer su radi svojih tvrdih korica jako izdržljivi. Malice s istoimenog kanala korice starog registratora dodatno je ukrasila i napravila svoj mali stolni planer! Odlična ideja!

Napravi planer s puuuno papirića!

Vrijedne ruke s kanala Bithi Jenin Official načinile su skroz zanimljiv stolni planer s odvojivim papirićima! Prefora!

Bilježnicu u ruke i piši, crtaj!

Ne zaboravimo da postoji i ona najjednostavnija opcija od svih, a ta je da jednostavno zgrabiš neku bilježnicu i sam/a nacrtaš, naslikaš i napišeš sve što želiš da tvoj planer sadrži! Evo ideje s kanala s19 creations!

Nadam se da ste dobili ideju za izradu vašeg planera i još se više nadam da će vam pomoći u organizaciji vremena i obavljanju svih zadatak i obaveza!